Firma

Den tekniske innovation

den præcise effektivitet

Vore værdier

Kunden I fokus

Kunder er vores aktiv. Sammen skabte vi vores identitet og sammen fortsætter vi med at skabe vores fremtid. At lytte til kunden kommer først.

Fortræffelighed

Målet med vores daglige handlinger er at nå og overskride vores mål, hæve barren og konstant øge kvaliteten af vores produkter.

Lidenskab

Lidenskab, vilje og deltagelse er en del af vores måde at arbejde på. Dedikation er i vores DNA.

Innovation

Kreativitet, initiativ og mod til at ændre sig er drivkraften bag alle vores valg. Innovation er nøglen til enhver succes.

TEKNISK AFDELING

Den tekniske afdeling af MACKMA® starter sin aktivitet fra oprettelsen af ​​virksomheden som en reference for innovation og forskning og udvikling. Dens mission er brugen af ​​innovation som en strategisk løftestang i MACKMA®-forretningen og udnyttelse af resultaterne af dens aktiviteter gennem promovering, udvikling og overførsel af innovativt indhold, der kan give produktet særpræg og konkurrenceevne.

TEKNOLOGI

Mackma rørbukkere er de eneste roterende rørbukkere på markedet, der kan tilbyde både højre- og venstrebuk, og deres bukkehovedet muliggør fremstillingen af komplekse former, der kræver passage under bukkehovedet.

Mackma rørbukkere har som teknisk nyhed på alle modeller en afgrater, som gør det muligt for operatøren på få sekunder at fjerne grater efter overskæring af røret.

Mackma rørbukkemaskiner sparer energi takket være inverteren, der selv styrer forbruget af ​​strøm under produktionen.

Mackma rørbukkemaskiner er udstyret med PLC Simply styring eller PLC Expert styring til at bukke rør i en programmeret produktionssekvens med perfekt kvalitet.

PRODUKTION

Udstyret med teknologisk avancerede maskiner og leverandører styrer MACKMA ® alle produktionsprocesser 100% og reagerer med ekstrem kompetence og beredskab på verdensmarkedets udfordringer ved hjælp af avancerede planlægningsmetoder.

Om Sandfeld

Stærkt udvalg i nyt og brugt
Sandfeld A/S er en handelsvirksomhed, der køber og sælger værktøjsmaskiner til kunder i metalindustrien over hele verden. Halvdelen af maskinerne er brugte, mens resten er nye og egen import.


Industriens samarbejdspartner
Hos Sandfeld A/S lægger vi vægt på seriøs rådgivning og professionel service – det har vi gjort siden etableringen i 1970. Vi har blandt andet egne serviceteknikere, som tager sig af alt fra opsætning til indkøring og service.


Kundeservice
Vores relation til vores kunder er meget vigtig for os, og vi tager altid udgangspunkt i dig og dit behov, og tilbyder at udstyre dig med den nødvendige viden, der sætter dig i stand til at vælge de rigtige maskiner til din produktion eller dit værksted. Alle vore maskinhandlere har over 15 års erfaring, og den erfaring stiller vi gerne til rådighed for dig.


Tillid og tryghed
For at sikre at du får en problemfri drift, bliver alle vore brugte maskiner bliver afprøvet og får fuld service inden levering. Derfor giver vi garanti på vores brugte maskiner.

Contact Us

97 11 92 22

info@sandfeld.com